fbpx

Gebruikte aluminium bedrijfswageninrichting

Bij Busjes.com vindt u een ruime voorraad gebruikte aluminium bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichtingen van aluminium zijn duidelijk lichter dan stalen inrichtingen. Door het lagere gewicht blijft meer laadvermogen beschikbaar en neemt de kans op overbelading af. Het lagere gewicht zorgt ook voor een lager brandstof verbruik en lagere onderhoudskosten omdat remmen en banden minder worden belast.

Populaire bedrijfsbussen
In onze webshop vindt u onder meer tweedehands aluminium bedrijfswageninrichting passend voor populaire bedrijfsbussen als de Volkswagen Transporter en Crafter, Mercedes-Benz Vito en Sprinter, maar ook Ford Transit, Fiat Ducato, Opel Vivaro, Peugeot Expert, Renault Trafic, Citroën Jumpy enz.

Aluca, Sortimo, Modul-System en Bott Vario, enz.
Busjes.com biedt goedkope bedrijfswageninrichting voor het inrichten van uw bestelbus van alle kwaliteitsmerken, zoals Aluca, Sortimo, Bott Vario enzovoort. U kunt bij Busjes.com kiezen uit een ruime voorraad aluminium bedrijfswageninrichting voor het efficiënt, veilig en duurzaam inrichten van uw bedrijfsauto.

Ons wisselende assortiment omvat hoge en lage kasten, met en zonder laden en/of werkbank inclusief bankschroef. De afmetingen worden altijd duidelijk vermeld, zodat u kunt meten of de aluminium bedrijfswageninrichting daadwerkelijk past in uw bedrijfsbus. Bestellen is eenvoudig in onze webshop, waarbij we u ook graag ontzorgen bij bezorging aan huis of bedrijf.

Gereinigd en gecontroleerd
De te koop aangeboden aluminium bedrijfswageninrichting wordt voor verkoop gereinigd en gecontroleerd. De gebruikte aluminium bedrijfswageninrichting worden geleverd inclusief montagematerialen en inbouwinstructie. Ook op de aluminium inrichtingen van Busjes.com geldt een 30 dagen geld terug garantie.

Ons doel is om een win-win situatie te creëren voor berijders en bezitters van servicevoertuigen, bestelauto’s en bedrijfswagens. Busjes.com streeft actief naar duurzaamheid en MVO bij het inrichten van bedrijfswagens.

Het hergebruiken van bedrijfswageninrichtingen biedt u de mogelijkheid om tegen scherpe prijzen een duurzame tweede hands bedrijfswageninrichting aan te schaffen.