fbpx
Over ons
busjes.com is dé webshop voor gebruikte bedrijfswageninrichting & accessoires. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod in tweedehands bedrijfswageninrichting.

Onze voorraad bestaat uit stalen kasten, aluminium kasten en ook vloerladen. U vindt bij ons ook aanverwante accessoires als omvormers, compressoren en signaleringsverlichting.

Elk product in de webshop is ook daadwerkelijk op voorraad. Door de exacte productbeschrijving en uitgebreide fotoreportage ziet u exact wat u koopt. Busjes.com levert alle tweedehands bedrijfswageninrichtingen inclusief montagemateriaal & inbouw instructie voor maximaal gemak bij het inbouwen.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn al onze bedrijfswageninrichtingen gereinigd en gecontroleerd op goede werking en wordt elektrische apparatuur vooraf getest. Op al onze producten is een 30 dagen niet goed geld terug garantie van kracht.

Busjes.com is een dochterbedrijf van Isfordink Olst bedrijfswageninrichting; sinds 1984 gespecialiseerd in one stop shop bedrijfswageninrichting.

Wat zeggen klanten over ons?
Tijdens ons werk hebben we
veel positieve recensies verzameld.