fbpx

Gebruikte stalen bedrijfswageninrichting

In de webshop van Busjes.com is altijd een ruime voorraad gebruikte bedrijfswageninrichting van staal beschikbaar.
Stalen bedrijfswageninrichting is een robuuste oplossing voor het inrichten van de laadruimte van uw bedrijfswagen. Tweedehands inrichting is een duurzaam en sterk alternatief voor een houten inrichting in uw bedrijfsbus.

U bespaart veel tijd ten opzichte van zelf timmeren en bovendien is de verkeersveiligheid ook beter gewaarborgd met stalen bedrijfswageninrichting.

Volkswagen, Mercedes-Benz, Ford, enz.
In onze webshop vindt u onder meer tweedehands stalen bedrijfswageninrichting voor populaire bedrijfswagens zoals de Volkswagen Transporter en Crafter, Mercedes-Benz Vito en Sprinter, maar ook voor bedrijfsbussen zoals de Ford Transit, Fiat Ducato, Opel Vivaro, Peugeot Expert, Renault Trafic, Citroën Jumpy enz.

Busjes.com is een goed startpunt voor het goedkoop inrichten van uw bestelbus met inrichting van kwaliteitsmerken. Ons wisselende assortiment biedt merken als Sortimo, Grön, Kögl en Modul-System. Alles wat u nodig heeft voor het efficiënt, veilig en duurzaam inrichten van uw bedrijfsauto.

Vanaf 250 euro gratis bezorging
Ons snel wisselende voorraad bevat kasten van alle afmetingen: hoge kasten, lage kasten, diepe kasten, brede kasten, met en zonder laden en/of werkbank inclusief bankschroef. De afmetingen worden altijd duidelijk vermeld, zodat u kunt meten of de stalen bedrijfswageninrichting daadwerkelijk past in uw bedrijfsauto. In onze webshop kunt u in een paar klikken bestellen. Bezorging aan huis of bedrijf is ook mogelijk, met gratis verzending vanaf 250 euro.

Alle stalen bedrijfswageninrichting wordt voor verkoop schoongemaakt en gecontroleerd. De te koop aangeboden bedrijfswageninrichting wordt bovendien geleverd inclusief alle montagemateriaal en een heldere inbouwinstructie. Busjes.com biedt een 30 dagen geld terug garantie op stalen bedrijfswageninrichting.

Scherpe prijzen
Busjes.com streeft actief naar duurzaamheid en MVO bij het inrichten van bedrijfswagens. Ons doel is om een win-win situatie te creëren voor berijders en bezitters van servicevoertuigen, bestelauto’s en bedrijfswagens. Het hergebruiken van bedrijfswageninrichting biedt u de mogelijkheid om tegen scherpe prijzen een duurzame tweede hands bedrijfswageninrichting aan te schaffen.