fbpx

Hoe werkt de retourprocedure?

Retourneren en omruilen bij Busjes.com is eenvoudig en wij helpen u daar graag bij. Om u zo goed mogelijk te helpen, vragen wij u om via info@busjes.com een aanvraag te plaatsen. U heeft na ontvangst van uw pakket 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Vraagt u binnen een 14 dagen een retour aan. Dan heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Bij het aanvragen van een retour graag vermelden;
– Geef aan welk artikel u terug wenst te sturen;
– Geef een korte motivatie aan en de gewenste vervolgactie;
– U dient akkoord te gaan met de retourvoorwaarden;

Bevestig retourzending:

Na het sturen van uw retouraanvraag nemen wij contact met u op. Zodra de aanvraag in behandeling wordt genomen krijgt u van ons een retour-nummer. De artikelen die u wenst te retourneren kunnen wij het snelst in behandeling nemen wanneer u ze goed verpakt en voorziet van het retouradres en het retour-nummer. Wij vragen u ook om daarbij de bevestiging bij het pakket te voegen. Wij verzoeken u om binnen 14 dagen na ontvangst, óf 14 dagen nadat u heeft aangegeven te willen retourneren, de product(en) te retourneren.

Status van uw retour:

Zodra wij uw retourpakket hebben ontvangen en verwerkt, krijgt u van ons bericht. Bij een retour ontvangt u van ons een creditfactuur en wordt het geld terug gestort op uw rekening.

Wij vragen uw aandacht voor de volgende punten:

  • Wij verzoeken u om op nieuwe artikelen geen tape te plakken of tekst te schrijven op de originele verpakking van de product(en). Op (universele) verpakkingsdoos is dit geen probleem.
  • Wij verzoeken u om voor zover mogelijk de producten in de originele verpakking aan te leveren. Indien nodig kunt u de producten extra (om)pakken.
  • Wij vragen u het pakket te voorzien van het door retour-nummer.

Indien het pakket door Busjes.com bij u moet worden afgehaald, zullen de kosten vooraf aan u bekend worden gemaakt. Na akkoord wordt de retourprocedure in gang gezet.

Na het ontvangen van een retour-nummer kunt u het product ook zelf laten versturen naar ons retouradres. Let op, als u binnen de 14 dagen bedenktermijn het pakket niet retour stuurt en ook geen retouraanvraag doet, is het niet meer mogelijk om te retourneren.

Retouradres:

Busjes.com
O.v.v. uw retour-nummer
De Meente 16A
8121 EV Olst

Terug naar Busjes.com klantenservice