fbpx

Uw persoonsgegevens

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden daarom door ons met zorg behandeld en niet doorgespeeld aan derde partijen.

Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Uw gegevens staan opgeslagen in een versleutelde database en wordt daar ook versleuteld naartoe gestuurd, zodat niemand uw gegevens kan onderscheppen.

Wij verzamelen de volgende gegevens van onze klanten:

  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken. Ook gebruiken wij deze gegevens als u aanspraak maakt op garantie of uw retourrecht.
  • Uw emailadres: Uw emailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Ook gebruiken wij uw e-mail om u vragen te stellen als wij bijvoorbeeld bij de controle vermoeden dat u een verkeerd product heeft besteld.
  • Uw telefoonnummer: Om uw bestelling te kunnen versturen vragen wij van u altijd een telefoonnummer waarop u tijdens kantooruren te bereiken bent. Dit nummer gebruiken wij indien noodzakelijk om uw bestelling te verifiëren.
  • Betaalgegevens: Uw order kunt u betalen via onze beveiligde betaalomgeving. Deze wordt gefaciliteerd door iDEAL. Wij gebruiken deze gegevens alleen om te controleren of de order is betaald en wanneer we een terugbetaling moeten doen.
  • IPadres: We gebruiken uw ip-adres om voorkeuren op de site te onthouden en te bepalen of we de juiste persoon voor ons hebben.

Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende zaken:

  • Reviews: Om andere klanten beter te helpen, sturen we je na een bestelling soms twee mails. In deze mails vragen we wat u van onze producten vindt en hoe u onze service en webshop heeft ervaren. Zo kunnen we andere klanten beter helpen kiezen en overtuigen dat we een betrouwbare webwinkel zijn.
  • Fraudepreventie: Wij houden preventief controle op verdachte bestellingen om fraude te voorkomen en te ontdekken. In het laatste geval moeten wij bovenstaande persoonsgegevens delen met overheidsinstanties.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid ? U heeft het recht op verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens. Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via info@busjes.com.

 

Terug naar Busjes.com klantenservice